Rebuild Ukraine – Expo

Rebuild Ukraine, den ledande industrimässan i Europa med fokus på återuppbyggnaden av Ukraina.

Rebuild Ukraine förväntas samla tusentals ukrainska lokala myndigheter, internationella finansiärer och industrileverantörer under ett tak. Svenska paviljongen blir en unik plattform där upp till 30 svenska industriföretag går samman för att göra en positiv förändring och ta del av världens största byggprojekt sedan Marshallplanen .

VAD ÄR REBUILD UKRAINE?

Rebuild Ukraine är en internationell konferens och utställning i Warszawa, Polen, utformad för att vara den mest kostnadseffektiva och tidseffektiva plattformen för återvinningsprojekt, material, teknik, utrustning och investeringar som krävs för att återuppbygga Ukrainas krigshärjade ekonomi, med tonvikt om infrastruktur, industri, bostäder och energi.

Sveriges innovativa och hållbara företag inom bygg- och byggmaterial, infrastruktur, smarta städer, clean tech, vattenrening, energiteknik och miljöteknik är väl lämpade att hjälpa Ukraina att ta ett direkt steg mot en modell för hållbar ekonomi. Inte minst kommer du också att stödja Ukrainas frihet och en regelbaserad världsordning.